Freestyle Footballers

Satt och kollade på Youtube när jag kom in på freestyle inom fotboll. Då slog det mig att dom borde ju klara sig rätt bra i vanlig fotboll. Alltså i lag som Valencia, Barcelona, Real Madrid m.m. För dom har ju en jäkla teknik.
Varför plockar inte storklubbarna freestyle fotbollslirare?
För mig är det givet att vissa borde lira i något proffslag. Två namn som jag har fått upp ofta när jag har sökt efter freestylefilmer är Falcao och Jermaine Vanenburg. Dom grabbarna är riktigt galna, dom borde ju lira i något proffslag i vanlig fotboll.
Varför spelar inte dom i nån storklubb i vanlig fotboll?

Här nedanför är en film som visar lite freestyle.


Bayern München vann Audi Cup

Bayern München slog Manchester United i finalen av träningsturneringen i Audi Cup. Matchen var tvungen att avgöras på straffar, och där stog Bayern München som segrare. Matchen slutade 7-6.
Här nedanför är hela straffläggningen.





Kalmar värvade från Facebook!

Haha fick mig ett gott skratt när jag läste att våra svenskamästare har funnit en ny målvakt genom Facebook. Han heter Sebastian Feddersen och är 17år, det sägs att han är en riktig målvaktstalang. Han hade tydligen börjat skriva med några från Kalmar på facebook, så fick han komma och provträna med dom. Men han är inte i a-laget ännu, men i b-laget kan man säga. Han har skrivit på för Kalmar i 2 år framöver.



Gabriel Heinze lämnar Real Madrid

Gabriel Heinze lämnar Real Madrid för Olympique de Marseille. Efter två säsonger i Real Madrid så drar han vidare för att finna lyckan i Frankrike. Han har skrivit på ett kontrakt som håller i 3år. Han kommer tydligen inte kosta något för Marseille att köpa, för att Real vill ha bort han från laget, pga hans höga lön. Men varför ge iväg han gratis?
Är det inte bättre att sälja han för nån miljon?

UPPDATERAT: Fick just reda på att Real Madrid fick 1,5 miljoner euro för Heinze.


Ronaldo vs Messi

Vem är egentligen bäst, Ronaldo eller Messi?


Messi





Ronaldo


Aliaksandr Hleb klar för Stuttgart!

Dom flesta trodde nog att Aliaksandr Hleb var klar för Inter för att det snackades om att han var en bytesvara i Zlatan - Eto affären. Men så var inte fallet. För hans gamla klubb Stuttgart hörde av sig, så nu ska han vara utlånad till Stuttgart kommande säsong. Hans tid i Barcelona var ingen succé, han spelade 19 matcher varav 5 från start. Han gjorde inte ett mål. Men nu får han återvända till sin gamla klubb vart han hade sin storhetstid.



Det mesta om fotboll

Jag har nu dragit igång en blogg som ska handla om det mesta som händer inom fotbollsvärlden. Kommer skriva om så mycket jag kan, när jag kan. Kommer nog få in rätt så mycket nu när det är Silly Season. Jag håller på Real Madrid, så det kommer nog skrivas rätt mycket om dom. Men ska försöka få in så mycket det bara går!


Tackhej!


RSS 2.0